Revsunds Prästgård | Aktiviteter
21280
page,page-id-21280,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-2.5,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
alpaca
ALPACKAVANDRING
Välkommen att boka en vandring med Revsunds alpackor Fritz, Filur och Franz Ferdinand.

pilgrim_frontpage
DAGSTUR S:T OLAVSLEDEN
Ta en dagstur från Revsund till Pilgrimsstad (ca 1,5 mil), där en pilgrimskälla finns. Vi hämtar dig med bil vid målet och kör tillbaka dig till Revsund. Det går också att boka en guide som visar dig runt Revsunds kyrka och berättar historien om Sankt Olav.

riet
DAGSTUR FORSALEDEN
Forsaområdet är en fascinerande och sägenomspunnen plats med en storslagen natur. Leden sträcker sig 7 km längs Forsaån bitvis genom stenig skogsterräng med naturliga bassänger och vattenrutschbanor.

vissen_prastgard
FLUGFISKE
Vi erbjuder en nybörjarkurs i flugfiske. Först lär du dig tekniken i prästgårdens trädgård. Sedan får du prova att få napp i Herrevadströmmens fiskevatten.

tovning
TOVNING
Workshop i tovning för nybörjare: du kommer dig att lära dig grunderna i tovningsteknik. Sedan försöker du att tova in en tvål med alpackaull.

paard
RIDTUR PÅ ISLANDSHÄSTAR
Ta en tur genom landskapet på en islandshästrygg. Introduktion på ridplanen följs upp av lättare ridning eller turridning för de som behärskar att rida ute i naturen och gillar lite mer fart.

boat
FISKE
Fantastikt fiske i Revsundssjön, Herrevadströmmen och Gimån. Det finns en liten båt för 5 personer att hyra. Fiskekort säljes på plats.

biathlon2
WORKSHOP SKIDSKYTTE
Nybörjarkurs i skidskytte.

revsund_prastgard
SNÖSKOVANDRING
Följ spåren av vilda djur under en snösko promenad i den tysta skogen. En guide hjälper dig att leta efter rävar och älgar i winterwonderland. Djupt inne i skogen grillar ni korv över öppen eld.

schaatsen2_prastgard
REVSUNDS ISBANA
Varje vinter gör Marcel van ‘t Hof en isbana på Revsundssjön i Revsund. Se filmen om Marcel.

bier_prastgard
ÖLPROVNING
En introduktion i ölets förlovade värld, där ni får bekanta er med grunderna i öltillverkning samt göra en ölprovning. I samarbete med Bakgården i Revsund. Endast förbokning, minst 8 deltagare.

mat
MATLAGNING
Avsluta dagen med en trerätters middag i goda vännerslag, där maten är komponerad efter årstidens tillgång på råvaror. Möjlighet finns att laga maten tillsammans. På Bakgården i Revsund finns ett storkök som lämpar sig utmärkt för gemensam matlagning. Var och en ansvarar för sin del av helheten. Matlagningsvin ingår! Endast förbokning, minst 8 deltagare.

scooter
SNÖSKOTERSAFARI
Snöskotern tar dig dit du aldrig kommer till fots eller med bil. En riktig naturupplevelse med mycket ”action”.

dogsled
HUNDSPANNSTUR
Draghundarna leder dig in i en helt annan värld. Ett riktigt vinter äventyr.

ijsvissen2_prastgard
PIMPELFISKE
Revsundssjön är välkänd för tävlingarna i pimpelfiske varje år under påsk. Välkommen att träna hela vintern!