Revsunds Prästgård | Bed & Breakfast – Holiday packages – Summer café
19843
home,page,page-id-19843,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-2.5,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
revsundsprastgard

Bed & Breakfast – Konferens – Sommarcafé

Mysigt boende i prästgården i Revsund, Gällö, Jämtland
alpaca
HOLY ZOO CAFÉ

Välkommen till Holy Zoo Café i prästgårdens trädgård och vardagsrum. Lördag och söndag, vecka 26 t.o.m. 34, kl.11-16. Glass, smoothies, fika och lättare lunch. Även vegetariskt och vegan. Alpacka-vandringar varje lördag och söndag kl.13:30. Tipsrunda med djurtema för stora och små. Loppis där intäkterna går till gatuhundar- och katter på Borneo. Hälsa på alla djur: alpackorna, angorakaninerna, hönsen, kycklingarna och katterna.

bier_prastgard
MINI-SOMMARRESTAURANG
Välkommen till vår mini sommarrestaurang! Måndag, tisdag, onsdag, vecka 26 t.o.m 34, kl.18 – 21. Restaurang i prästgårdens vardagsrum med tre enklare italiensk inspirerade menyer med lokal touch. Även vegetariskt och vegan. Det finns bara fyra bord. Boka gärna i förväg så att du vet att det finns plats: 070 2090321.

pilgrim_frontpage
PILGRIMSRABATT
Pilgrimer på S:t Olavsleden med pilgrimspass betalar endast 175 kr för övernattning. Eventuellt delar man ett rum med en annan vandrare. Sänglinne och handdukar finns att hyra och frukost, lunchsäck och middag finns att beställa. Vi ordnar även med vandringsresor längs S:t Olavsleden genom Nordic Pilgrim.

lake_konferens
KONFERENSPAKET
Här är tystnaden och lugnet viktiga ingredienser som
förutsättning för bra samtal och kreativitet. I samarbete med Bakgården i Revsund kan vi erbjuda konferensaktiviteter i form av ölprovning eller gemensam matlagning – utomhus eller inomhus. Mer info om våra konferenspaket.

zomer
YOGA & HEALTHY LIFESTYLE
Vill du leva ett hälsosamt liv känns det svårt att veta vart du skall börja och hur du precis ska gå till väga? Vi har det rätta semesterpaketet för dig: en ‘yoga & healthy lifestyle’ vecka. Inklusive dagliga yoga klasser. Läs mer (text på Engelska).

revsund_prastgard
MID SWEDEN SKI PARK
Visste du att det skapas en 1,4 kilometer lång bana för inomhusskidåkning i en gammal försvarsanläggning som ligger 2 kilometer från Revsunds Prästgård: Mid Sweden Ski Park? Just nu är byggnationen av världens längsta skidtunnel i naturberg igång. Kolla videon om skidtunneln i Gällö, gjord av Nyckelpiga Media.