Revsunds Prästgård | Bed&Breakfast, boende i Gällö, Jämtland, Sweden.
midsweden365, gällö, bräcke, skitunnel, skidtunnel, boende, vandrarhem, bed&breakfast, hotel, hotell, pensionat
19843
home,page,page-id-19843,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-2.5,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
revsundsprastgard

Bed & Breakfast – Konferens – Sommarcafé

Mysigt boende i prästgården i Revsund, Gällö, Jämtland

+46 70 2090321 – info@revsundsprastgard.se

midsweden365
MidSweden 365: 10% rabatt
MidSweden 365 är världens längsta skidtunnel i ett berg som invigdes den 23 september. MidSweden 365 ligger 2 km från Revsunds Prästgård B&B. Här kan man åker skidor året runt. För att fira ger vi alla skidåkare 10% rabatt på ett rum med frukost (gäller om man bokar direkt hos oss, till 31/12/2017).

lake_konferens
KONFERENSPAKET
Här är tystnaden och lugnet viktiga ingredienser som
förutsättning för bra samtal och kreativitet. I samarbete med Bakgården i Revsund kan vi erbjuda konferensaktiviteter i form av ölprovning eller gemensam matlagning – utomhus eller inomhus. Mer info om våra konferenspaket.

pilgrim_frontpage
PILGRIMSRABATT
Pilgrimer på S:t Olavsleden med pilgrimspass betalar endast 175 kr för övernattning. Eventuellt delar man ett rum med en annan vandrare. Sänglinne och handdukar finns att hyra och frukost, lunchsäck och middag finns att beställa. Vi ordnar även med vandringsresor längs S:t Olavsleden genom Nordic Pilgrim.