Revsunds Prästgård | Bed & Breakfast – Holiday packages – Summer café
19843
home,page,page-id-19843,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-2.5,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
revsundsprastgard

Bed & Breakfast – Konferens – Sommarcafé

Mysigt boende i prästgården i Revsund, Gällö, Jämtland

+46 70 2090321 – info@revsundsprastgard.se

alpaca
HOLY ZOO CAFÉ

Välkommen till Holy Zoo Café i prästgårdens trädgård och vardagsrum. Lördag och söndag, vecka 26 t.o.m. 34, kl.11-16. Glass, smoothies, fika och lättare lunch. Även vegetariskt och vegan. Alpacka-vandringar varje lördag och söndag kl.13:30. Tipsrunda med djurtema för stora och små. Loppis där intäkterna går till gatuhundar- och katter på Borneo. Hälsa på alla djur: alpackorna, angorakaninerna, hönsen, kycklingarna och katterna.

revsund_prastgard
MidSweden 365
MidSweden 365 är världens längsta skidtunnel i ett berg som invigs den 23 september. MidSweden 365 ligger 2 km från Revsunds Prästgård B&B. Här kan man åker skidor året runt. Skidåkningen är en unik upplevelse där banan sträcker sig djupt inne i berget. Vi kan erbjuda olika paket inkl. mat och transport till skidtunneln. Hör gärna av er med era önskemal så kommer vi med förslag.

pilgrim_frontpage
PILGRIMSRABATT
Pilgrimer på S:t Olavsleden med pilgrimspass betalar endast 175 kr för övernattning. Eventuellt delar man ett rum med en annan vandrare. Sänglinne och handdukar finns att hyra och frukost, lunchsäck och middag finns att beställa. Vi ordnar även med vandringsresor längs S:t Olavsleden genom Nordic Pilgrim.

lake_konferens
KONFERENSPAKET
Här är tystnaden och lugnet viktiga ingredienser som
förutsättning för bra samtal och kreativitet. I samarbete med Bakgården i Revsund kan vi erbjuda konferensaktiviteter i form av ölprovning eller gemensam matlagning – utomhus eller inomhus. Mer info om våra konferenspaket.

zomer
YOGA & HEALTHY LIFESTYLE
Vill du leva ett hälsosamt liv känns det svårt att veta vart du skall börja och hur du precis ska gå till väga? Vi har det rätta semesterpaketet för dig: en ‘yoga & healthy lifestyle’ vecka. Inklusive dagliga yoga klasser. Läs mer (text på Engelska).